AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi köyüne gitmek

Kahve falında kendi köyüne gitmek

Kahve falında kendi köyüne gitmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kendi köyüne gitmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Kahve falında köyüne gitmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir köye gitmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yürüyerek köye gitmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin köyüne gitmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında köye gelin gitmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına tabir olunur.

Kahve falında köye gideceğini görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Kahve falında doğduğu köye gitmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında bilmediği bir köye gitmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir