AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alan kişi görmek

Kahve falında abdest alan kişi görmek

Kahve falında abdest alan kişi görmek hane içine ay doğacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alan kişi gördüyseniz:

  • Hayatınıza yeni bir aşk da girebilir.

Kahve falında abdest alan kişiler görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında abdest alan kişi görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest alan adam görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest alana su dökmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alan adamlar görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında açık alanda büyük abdest yapmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir