AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini görmek

Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini görmek

Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, hem ün sahibi olacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet eder.

Kahve falında teyemmüm abdest almak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza işarettir.

Kahve falında teyemmüm abdesti almak bir yere taşınmaya, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında teyemmüm almak kem gözlere geleceğine, her zaman hak ettiğini alacağına delalettir.

Kahve falında teyemmüm yapmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında teyemmüm etmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alan adamlar görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir