AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alan adam görmek

Kahve falında abdest alan adam görmek

Kahve falında abdest alan adam görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, ondan şifa göreceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işaret eder.

Kahve falında abdest alan adam gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında abdest alan adam görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alan adamlar görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alan insanlar görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında teyemmüm abdesti alan birini görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alan erkek görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alan birilerini görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alan kişiler görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir