AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka erkekle yatmak

Kahve falında başka erkekle yatmak

Kahve falında başka erkekle yatmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, razı geleceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka erkekle yatmak gördüyseniz:

  • İşinizi, kariyerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda alışılmadık yerlerden gelen şanslar ya da olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında başka erkekle yatmak istemediği halde borçlanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında başka bir erkekle yatmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında başka bir yatakta yatmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, muradının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir kadınla yatmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Kahve falında başka bir adamla yatmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka evde yatmak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında başka biriyle yatmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında başka kadınla yatmak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir