AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka biriyle evli görmek

Kahve falında başka biriyle evli görmek

Kahve falında başka biriyle evli görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, batıl amele, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, anne babaya müjde verileceğine alamet eder.

Kahve falında başka biriyle evli gördüyseniz:

  • Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler.

Kahve falında eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında evli birini başka biriyle evli görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başka biriyle evli olmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında evliyken başka biriyle öpüşmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında başka erkekle evli olduğunu görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret eder.

Kahve falında evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini başka biriyle evli görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Kahve falında eşini başka biriyle evli görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çirkin bir iş yapmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir