AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini başka biriyle evli görmek

Kahve falında kendini başka biriyle evli görmek

Kahve falında kendini başka biriyle evli görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini başka biriyle evli gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında başka erkekle evli olduğunu görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadını başka bir erkekle görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında eşini başkasiyla evli görmek canını ve malını garanti altına alacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine inanılır.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında evliyken başka biriyle evlendiğini görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka biriyle evli görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evliyken başka biriyle evlenmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir