AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hedeflerini tutturamayacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, ayrıcalık elde edeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Size rehberlik eden, tavsiyelerde bulunan, amaçlarınızı paylaşan veya seven kişilerle bir araya gelerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin kanser olduğunu öğrenmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında akciğer kanseri olduğunu öğrenmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanser hastası olduğunu öğrenmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın kanser olduğunu öğrenmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanser olacağını öğrenmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına inanılır.

Kahve falında birinin kanser olduğunu öğrenmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir