AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini güzel görmek

Kahve falında hasta birini güzel görmek

Kahve falında hasta birini güzel görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Kahve falında hasta birini güzel gördüyseniz:

  • Neyse ki koruma altındasınız.

Kahve falında hasta birini güzel görmek saadete ereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında güzel tavşan görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında güzel bir ayakkabı giymek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında güzel giyimli erkek görmek muradına eremeyeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızla evlenmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında güzel ceket görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında güzel tırnak görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi çok güzel görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, kudret ve destek olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir