AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin gelin olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin gelin olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin gelin olduğunu görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, haksızlık edeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, alın terinin karşılığını alacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstererek, olumlu yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında başka birini gelin görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başka birini gelin olarak görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin gelin olduğunu görmek manevi olarak da yıpranacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir gelin görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka gelin görmek haneye dertlerin gireceğine , ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin çiçeğini kapmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin kadın görmek aklına giren şeytana uyacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü kapalı gelin görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir