AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini gelin görmek

Kahve falında başka birini gelin görmek

Kahve falında başka birini gelin görmek işlerinde yenilikler yapacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, insanların afiyet bulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başka birini gelin gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında başka birini gelin görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başka birini gelin olarak görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka gelin görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir gelin görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin gelin olduğunu görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin koluna girmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızını gelin görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında anneyi gelin görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, şan şöhret kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir