AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin çorabını giymek

Kahve falında başka birinin çorabını giymek

Kahve falında başka birinin çorabını giymek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çorabını giymek gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında başka birinin çorabını giymek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Kahve falında çorap giydirmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye çorap giydirmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının çorap giydiğini görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kaçmış çorap giymek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çorap üstüne çorap giymek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında yün çorap giydiğini görmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir