AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin babasını görmek

Kahve falında başka birinin babasını görmek

Kahve falında başka birinin babasını görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin babasını gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Kahve falında başka birinin babasını görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında başka birini baba olarak görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına inanılır.

Kahve falında babasının başka biri olduğunu görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını başka kadınla görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında babanı başka bir kadınla görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına delalet eder.

Kahve falında babanın başka biriyle evlendiğini görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı başka bir kadınla görmek paslı bir çiviye basabileceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında babanı başka kadınla görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir