Kahve falında başka birini baba olarak görmek

Kahve falında başka birini baba olarak görmek dertlerinin günden güne artacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, gönlünün rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini baba olarak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler daha fazla para kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında babanı başka bir kadınla görmek sermaye elde edeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının başka biri olduğunu görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birini baba olarak görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, şansının bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı başka kadınla görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret eder.

Kahve falında babayı başka bir kadınla görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında babasını başka kadınla görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında babanı başka kadınla görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, barış için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında başka baba görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir