AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı başka bir kadınla görmek

Kahve falında babayı başka bir kadınla görmek

Kahve falında babayı başka bir kadınla görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yüzünün hep güleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, huzurlu, mutlu olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında babanı başka kadınla görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında babayı başka kadınla görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasını başka kadınla görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Kahve falında babayı başka bir kadınla görmek bir yere taşınmaya, huzur ve mutluluk bulacağına alamet eder.

Kahve falında babanı başka bir kadınla görmek kaderinin yüzüne güleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birini baba olarak görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının başka biri olduğunu görmek istediği herşeye kavuşacağına, kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin babasını görmek parasını ve işini kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir