AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında babanın başka biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında babanın başka biriyle evlendiğini görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sevinçli haberlere, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yaratıcı olmalısınız.

Kahve falında babanın başka biriyle evlendiğini görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, geçim derdi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başka birisiyle evlenmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına delalettir.

Kahve falında başka adamla evlenmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulur.

Kahve falında evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin başka biriyle evlendiğini görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir