AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak ve bağırmak

Kahve falında ağlamak ve bağırmak

Kahve falında ağlamak ve bağırmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kişinin içinin daralacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalettir.

Kahve falında ağlamak ve bağırmak gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Kahve falında ağlamak bağırmak alım gücünün zayıflamayacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında ağlamak ve bağırmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında bağırmak ve ağlamak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye bağırmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek sesle bağırmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında kaynanaya bağırmak sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytana bağırmak şansın açılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalığa bağırmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir