AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinden çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında başka birinden çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında başka birinden çocuğu olduğunu görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular çalışmayı gerektiriyor.

Kahve falında başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğunu görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin çocuğunun olduğunu görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin çocuğunu görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında başka bir çocuğu emzirdiğini görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir