AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin çocuğunun olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin çocuğunun olduğunu görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, mal mülk edineceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, isteklerine kulak vereceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğu olduğunu görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek kazancın sürekli artacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında başka birinden çocuğu olduğunu görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir çocuğu emzirdiğini görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin çocuğunu sevmek gülen yüzünün solacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin çocuğunu görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, kişinin rahat nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin çocuğunun olduğunu görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir