AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin çocuğunu görmek

Kahve falında başka birinin çocuğunu görmek

Kahve falında başka birinin çocuğunu görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizden bazılarının düzeltilmesinde veya daha hoş hale getirilmesinde karizmanızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin erkek çocuğu olduğunu görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, düzeninin bozulacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin çocuğunu sevmek sevdiği birini kırmaya, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin çocuğunu emzirdiğini görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çocuğunu görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin başka çocuğu olduğunu görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye rivayet eder.

Kahve falında başka birinden çocuğu olduğunu görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek yanlış yatırımlar yapılacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir