AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi başka yere taşımak

Kahve falında evi başka yere taşımak

Kahve falında evi başka yere taşımak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında evi başka yere taşımak gördüyseniz:

  • Yepyeni şeyler yapmak gerekiyor.

Kahve falında evi başka yere taşımak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına alamet eder.

Kahve falında işyerini başka yere taşımak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evini başka yere taşımak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına inanılır.

Kahve falında başka eve taşımak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin evini taşımak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, işe zorla gidip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi taşımak anlaşmazlıklara düşeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ev eşyalarını taşımak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir