AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yatmak

Kahve falında yatakta yatmak

Kahve falında yatakta yatmak başarıların artacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, talihin yüze güleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Evinizde aşırı yorulmanızı gerektiren bazı durumlar olabilir.

Kahve falında yatakta bir adamla yatmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle yatakta yatmak aile hayatlarını bozulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle yatakta yatmak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, mali krize gireceğine işaret eder.

Kahve falında yatağa yatmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta başkasıyla yatmak büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü biriyle aynı yatakta yatmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında rahat yatakta yatmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, rızkın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir