AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir ülkeye gezmeye gitmek

Kahve falında başka bir ülkeye gezmeye gitmek

Kahve falında başka bir ülkeye gezmeye gitmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, çok farklı bir kişi olacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir ülkeye gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında başka bir ülkeye gezmeye gitmek günahların af olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında arabayla gezmeye gitmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gezmeye gitmek her zaman evlatlarına destek olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş biriyle gezmeye gitmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayram gezmesine gitmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bir yere gezmeye gitmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarıyla gezmeye gitmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir