AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle gezmeye gitmek

Kahve falında ölmüş biriyle gezmeye gitmek

Kahve falında ölmüş biriyle gezmeye gitmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, rahat yaşayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Kahve falında eşiyle gezmeye gitmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gezmeye gideceğini görmek ticarette ilerleyeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında bir yere gezmeye gitmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, tatsızlıklar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gezmeye gidememek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yurtdışına gezmeye gitmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş biriyle gezmeye gitmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında gezmeye gitmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında arabayla gezmeye gitmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir