AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarıyla gezmeye gitmek

Kahve falında arkadaşlarıyla gezmeye gitmek

Kahve falında arkadaşlarıyla gezmeye gitmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler arkanızdan dedikodul yapıyorlar.

Kahve falında arkadaşlarıyla gezmeye gitmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla gezmeye gitmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla gezmeye gitmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına delalet eder.

Kahve falında bayram gezmesine gitmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında ev gezmesine gitmek kazancının her gün daha fazla artacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka şehre gezmeye gitmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına delalettir.

Kahve falında gezmeye gitmek için hazırlanmak ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle gezmeye gitmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir