AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere gezmeye gitmek

Kahve falında bir yere gezmeye gitmek

Kahve falında bir yere gezmeye gitmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere gezmeye gitmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Kahve falında bir yere gezmeye gitmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle gezmeye gitmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında ev gezmesine gitmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yurtdışına gezmeye gitmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bayram gezmesine gitmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında gezmeye gitmek için hazırlanmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla gezmeye gitmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle gezmeye gitmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir