AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayram gezmesine gitmek

Kahve falında bayram gezmesine gitmek

Kahve falında bayram gezmesine gitmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, isteklerini yerine getireceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, işlerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram gezmesine gitmek gördüyseniz:

  • Sunulan ya da elinize geçen bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında bayram gezmesine gitmek hayattan bıkmasına neden olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla gezmeye gitmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle gezmeye gitmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşlarıyla gezmeye gitmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına yorulur.

Kahve falında ev gezmesine gitmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, inancından sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gezmeye gitmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet eder.

Kahve falında eşiyle gezmeye gitmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, yeni bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında gezmeye gidememek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir