AnaSayfa / Genel / Kahve falında tayini çıkmak

Kahve falında tayini çıkmak

Kahve falında tayini çıkmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işlerin açılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında tayini çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında başka yere tayini çıkmak tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında tayin çıkmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının tayini çıkmak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, zararların yakında telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tayini çıkmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir yere tayin olmak yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin tayininin çıktığını görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir