AnaSayfa / Genel / Kahve falında tayin çıkmak

Kahve falında tayin çıkmak

Kahve falında tayin çıkmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, planlı ve programlı davranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tayin çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz küçük stresler yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında başka yere tayini çıkmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının tayini çıkmak dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tayin çıkmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, planların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine yorulur.

Kahve falında tayini çıkmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, hem moral hem de çareler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin tayini çıktığını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında tayin edilmek çok daha fazla adım atacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir