AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir yere tayin olmak

Kahve falında başka bir yere tayin olmak

Kahve falında başka bir yere tayin olmak yeni bir araca sahip olunacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına inanılır.

Kahve falında başka bir yere tayin olmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın esaslarında değişiklik yapılması gerekiyor.

Kahve falında başka yere tayini çıkmak büyük başarı kazanacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir yere tayininin çıktığını görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka yere tayin olduğunu görmek başının derde gireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir yere tayin olmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında başka yere tayin olmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir şehre tayini çıkmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir şehire tayini çıkmak İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin tayininin çıktığını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir