AnaSayfa / Genel / Kahve falında harp okuluna gitmek

Kahve falında harp okuluna gitmek

Kahve falında harp okuluna gitmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, daha güçlü hale geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, bilakis malının çoğalacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında harp okuluna gitmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız, başkalarının işlerine karışmakla veya doğruları çarpıtmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında harp okuluna gitmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına işarettir.

Kahve falında harp okulu görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında harp çalmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına işaret eder.

Kahve falında harp etmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okul gezisine gitmek ileride saygın bir kimse olacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gitmek istediğin okulu görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında okulda gitmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında orta okula gitmek iyi halini yitireceğine, kazanılan paranın artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir