AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir erkekle öpüştüğünü görmek

Kahve falında başka bir erkekle öpüştüğünü görmek

Kahve falında başka bir erkekle öpüştüğünü görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kıdem atlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir erkekle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında eşinin başka erkekle görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkeğin öptüğünü görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini başka erkekle görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin erkek bebeği olduğunu görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını başka bir kızla görmek kendisine olan güveninin artacağına, işlerin yavaşlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini başka erkekle görmek yol göstereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında başka erkekle öpüşmek fal sahibinin muradına ereceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir