AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka erkekle öpüşmek

Kahve falında başka erkekle öpüşmek

Kahve falında başka erkekle öpüşmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Kahve falında başka bir erkekle yatmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında karısını başka erkekle görmek üzüntülü bir haber alınacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin erkek bebeği olduğunu görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eşini başka bir erkekle görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir erkeğin öptüğünü görmek bunun için sabırsızlanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında karısını başka erkeklerle görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işaret eder.

Kahve falında başka erkekle nikahlanmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin başka erkekle görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir