AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bedende olmak

Kahve falında başka bedende olmak

Kahve falında başka bedende olmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bedende olmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları sert koşullara göre veya sert bir tonda değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında kendini başka bedende görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bedene girmek türlü musibetlere uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında başka bir bedene girmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birini başka bedende görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, zorlukların artacağına delalet eder.

Kahve falında başka bedende olmak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalettir.

Kahve falında kendini başka bir bedende görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında beden görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında ruhun bedenden ayrılması görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir