AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini başka bir bedende görmek

Kahve falında kendini başka bir bedende görmek

Kahve falında kendini başka bir bedende görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, yalan söyleyeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini başka bir bedende gördüyseniz:

  • Uzun zamandır kafanızda olan veya uzun vadeli bir hedefiniz daha ulaşılabilir bir hal alıyor.

Kahve falında ölmüş birini başka bedende görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir bedene girmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini başka bir bedende görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini başka bedende görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında başka bedende olmak hayallerinin de yarım kalacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına yorulur.

Kahve falında başka bedene girmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, satışların düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi ruhunun bedenden çıktığını görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ruhun bedenden çıkması görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir