AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini başka bedende görmek

Kahve falında ölmüş birini başka bedende görmek

Kahve falında ölmüş birini başka bedende görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini başka bedende gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Kahve falında ölmüş birini başka bedende görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini başka bedende görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir bedene girmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bedene girmek büyük sorunlar yaşayacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini başka bir bedende görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine alamet eder.

Kahve falında başka bedende olmak haksızlığa uğranacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında bedensiz varlık görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beden hocası görmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir