AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun bitlendiğini görmek

Kahve falında çocuğunun bitlendiğini görmek

Kahve falında çocuğunun bitlendiğini görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, işlerin yolundan çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun bitlendiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun bitlendiğini görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında kafada bitlenmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine tabir olunur.

Kahve falında saçın bitlendiğini görmek hayatının yolunda gideceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçenin bitlendiğini görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin bitlendiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun bitlendiğini görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bitlendiğini görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının bitlendiğini görmek hayır getirecek yollara girileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir