AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının bitlendiğini görmek

Kahve falında kızının bitlendiğini görmek

Kahve falında kızının bitlendiğini görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, rakiplerin alt edileceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının bitlendiğini gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Kahve falında kızının bitlendiğini görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçenin bitlendiğini görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başının bitlendiğini görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın bitlenmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine yorulur.

Kahve falında kafada bitlenmek hayırlı kapılara ulaşacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı bitlenmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin bitlendiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı bitlenmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir