AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başında bit öldürmek

Kahve falında birinin başında bit öldürmek

Kahve falında birinin başında bit öldürmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, içinin hafifleyeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin başında bit öldürmek gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında başkasının başında bit öldürmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başından bit alıp öldürmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başından bit öldürmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başında bit öldürmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin başında bit görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının başından bit ayıklamak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başda bit görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında başından bit görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir