AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarı yıkmak

Kahve falında duvarı yıkmak

Kahve falında duvarı yıkmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yeni insanlarla tanışacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine inanılır.

Kahve falında duvarı yıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde meydana gelen alışılmadık değişikliklere karşı koymanız gerilim yaratabilir veya gerilimi arttırabilir.

Kahve falında evin duvarlarını yıkmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında duvarları yıkmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar yıkmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında ev duvarını yıkmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında evin duvarını yıkmak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına inanılır.

Kahve falında evinin duvarını yıkmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe duvarı yıkmak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş duvar yıkmak güç, kudret ve iman sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir