Kahve falında mezarlık duvarı görmek

Kahve falında mezarlık duvarı görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, müjdeli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık duvarı gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında mezarlık duvarı görmek hasta ve zor geçireceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar duvarı görmek fedakârlıklar yapacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe duvarına çıkmak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarin yikilmasini görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, ele geçen paranın daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında evinin duvarlarının yıkıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk duvar görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarların döküldüğünü görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top