AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazı yazmaya çalışmak

Kahve falında yazı yazmaya çalışmak

Kahve falında yazı yazmaya çalışmak hem moral hem de çareler bulacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yazı yazmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun şartları konusunda anlaşmazlık yaşanabilir.

Kahve falında yazı yazmaya çalışmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine inanılır.

Kahve falında pembe yazma almak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yazma görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulur.

Kahve falında kara yazma görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli yazmalar görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulur.

Kahve falında okuma yazma öğrenmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında oyalı yazma örtmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yazma almak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir