AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına kına görmek

Kahve falında başına kına görmek

Kahve falında başına kına görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başına kına gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında başına kına görmek isminden sıkça söz ettireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında başında kına görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına inanılır.

Kahve falında başa kına sürmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet eder.

Kahve falında başa kına yakmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında başına kına sürmek günden güne sorunlarının artacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol elde kına görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça kına görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir