AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça kına görmek

Kahve falında saça kına görmek

Kahve falında saça kına görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, onlara galip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saça kına gördüyseniz:

  • Ev hayatınızı güzelleştirmek için yeteneklerinizi kullanmanız sizi evden yönetilebilecek yeni maceralara yönlendirebilir.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kınalı görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına inanılır.

Kahve falında saçı kınalı görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında saçına kına yakıldığını görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında saçı kınalı olmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalettir.

Kahve falında saçında kına görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında saça kına sürmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kendisini işine vereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını kına yakmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir