AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı olmayan tavuk görmek

Kahve falında başı olmayan tavuk görmek

Kahve falında başı olmayan tavuk görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, zenginlik elde edeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, maddi konularda kayıplar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı olmayan tavuk gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Kahve falında tavuk başı kesmek hasret giderileceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işarettir.

Kahve falında başı olmayan tavuk görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk başı görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı kopmuş tavuk görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tavuk verdiğini görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilli tavuk görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi tavuk görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine tavuk eti vermek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir