AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı kopmuş tavuk görmek

Kahve falında başı kopmuş tavuk görmek

Kahve falında başı kopmuş tavuk görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına inanılır.

Kahve falında başı kopmuş tavuk gördüyseniz:

  • Desteğinizi sağlamak veya yardım talebinde bulunmak isteyen kişiler sizi yönlendirebilmek için en sempatik halleriyle duygusal blöfler yapabilirler.

Kahve falında başı kopmuş tavuk görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında tavuk başı kesmek beklenilen takdiri alacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı olmayan tavuk görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk başı görmek yenileceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kızarmış tavuk yemek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tepside tavuk görmek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı yemek yolunun açık olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalettir.

Kahve falında paketli tavuk görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir