AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla yolculuk yapmak

Kahve falında başbakanla yolculuk yapmak

Kahve falında başbakanla yolculuk yapmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Kahve falında başbakanla yolculuk yapmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla yolculuk etmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kısa yolculuk yapmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak rütbesinin yükseleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı denizde yolculuk yapmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolculuk yapmaktan vazgeçmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle otobüs yolculuğu yapmak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk yapmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir