AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla yolculuk etmek

Kahve falında başbakanla yolculuk etmek

Kahve falında başbakanla yolculuk etmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Kahve falında başbakanla yolculuk etmek işinin gücünün de rast gideceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla yolculuk yapmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına rivayet eder.

Kahve falında otomobille yolculuk yapmak bereketli yağmurlara, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle yolculuk yapmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında yolculukta kaybolmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüse yolculuğu yapmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi yolcu etmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya alamet eder.

Kahve falında trenle yolculuğa çıkmak gözyaşının kuruyacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir