AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak

Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak

Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, darda kalacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, istediği arabaya bineceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine işarettir.

Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kalabalık yolculuk yapmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalıkla yolculuk yapmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hararetli olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak daha çok iş yapacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulur.

Kahve falında uzaya yolculuk yapmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kamyon yolculuk yapmak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına rivayet eder.

Kahve falında trene binip yolculuk yapmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet eder.

Kahve falında havada yolculuk yapmak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzak bir yere yolculuk yapmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir