AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa yolculuk yapmak

Kahve falında kısa yolculuk yapmak

Kahve falında kısa yolculuk yapmak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, stresten uzaklaşılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında kısa yolculuk yapmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret eder.

Kahve falında kısa yolculuk görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle yolculuk yapmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında atla yolculuk yapmak kederlerinin son bulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşle yolculuk yapmak huzurunu yerine getireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında umreye yolculuk yapmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında ölülerle yolculuk yapmak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında gemiyle denizde yolculuk yapmak gamsız bir hayat süreceğine, hak yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir